2011. február 28., hétfő

Cukkinis sütemény ~ glutén -, és cukormentes

Hozzávalók : 
3 db tojás
25 dkg Süssina édesítőpor
25 dkg margarin
6 dkg dió
1 csomag vaníliás cukor (ennyit nyugodtan beletehetnek cukorbetegek is)
27 dkg Bábovka gluténmentes lisztkeverék
25 dkg cukkini (reszelve)
1 csomag sütőpor
Fahéj és kakaó ízlés szerint
Elkészítés :
A tojásokat az édesítővel, majd a margarinnal habosra keverjük. A diót a vaníliás cukorral és a liszttel összekeverjük. Ezek után tegyük bele a fajéjat és a kakaót. Végül a reszelt cukkinit belekeverjük. 175°-on 40 percig sütjük. Nem javasolt muffinpapírban sütni, inkább zománcos tepsiben, vagy tortaformában.
Szénhirdát összesen : 500 g.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése